miercuri, 2 iunie 2010

CLIP - Trance Is Music ... Sunlounger & Zara - Found


Daca asculti acum, pentru prima data, albumul "Sunny Tales" semnat Sunlounger, piesa care te impresioneaza este "Lost. Sau poate nu stii cine e Sunlounger, si crezi ca subiectul nu te intereseaza?!

Pentru cei care sunt interesati, Sunlounger este alias-ul unui "golden boy", protejatul lui Armin Van Buuren, cel despre care se spune ca este "maestru in a crea un sound balearic perfect" - este vorba de DJ Shah.
La doi ani dupa ce a lansat memorabilul "Lost", Zara Taylor a ales sa se intalneasca in studio, cu Roger Shah, pentru o noua colaborare. Dupa "lost" ordinea fireasca ar fi "Found". Acesta este titlul noii productii.

"Found" este un trance frumos, melodios si este un track atat de bun si datorita vocalului semnat Zara Taylor, cu care, Shah a mai lucrat la un alt release, intitulat "Crawling".

Uneori vocalul face ca piesa sa sune ...cheesy, dar versurile scrise de Zara sunt cele care personalizeaza piesa, si face asta pentru fiecare ascultator in parte. Va veti regasi in aceste cuvinte, veti vedea in subconstient experientele personale, sentimentele si asta creeaza un contact direct intre voi si muzica.

Ca orice piesa trance de calitate, "Found" este euforica, vine cu un sound care creste in intensitate, cu tonuri, oarecum triste, dar marele merit al acestei productii este ca te elibereaza in fiecare moment, starea de maxima euforie nu este adusa doar de momentele de break...

Oricare dintre albumele lansate de DJ Shah reprezinta o investitie buna in colectia voastra de CD-uri. Exista titluri precum "Back to You", "Lost" si noutatea momentului "Foud", care sunt un must-have pentru orice fan trance...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz