joi, 10 iunie 2010

DJ Andi intra in chart-uri cu un dance hit international


DJ Andi reuseste sa isi stabileasca un statut solid de producator si in afara Romaniei, iar acesta este un detaliu reprezentativ in cariera unui producator dance.



Fiind un tip creativ, Andi reuseste sa lucreze abil cu sound-urile electronice, atat in productiile proprii, dar si in cazul variantelor remix oficiale. Cand un track beneficiaza de "atingerea magica" a maestrului Andi, vorbim de HIT.



Fiind original si eclectic deopotriva, a reusit sa intre in chart-urile dance internationale, dar si pe marile platforme digitale din lume. Noul remix marca DJ Andi se intituleaza "Touch Me" (Ruby), iar in aceasta saptamana a intrat in TOP 10 - pe locul 5, la reteaua radio Number1 FM, din Turcia.



Este vorba de cea mai ascultata retea radio din Turcia, care a reusit sa stranga randurile amatorilor de muzica dance, intr-o mare comunitate. Number1 detine si o licenta TV, fiind unul dintre cele mai urmarite posturi muzicale.



Asteptam sa aflam evolutia noului remix, "Touch Me", semnat DJ Andi in chart-urile dance din Europa!



DJ Andi a performat la cele mai mari evenimente de muzica electronica. Este un personaj care vrea sa distreze cat mai multa lume. Are o energie uriasa, mixurile sale sunt dinamice, rezultatul fiind un party incendiar.



DJ Andi este manageriat de Cris Agency.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz