joi, 24 iunie 2010

VIDEO - DJ Optick @ Daimon Club - Nights.ro 9 Years


9 ani de cultura clubbing sunt un motiv suficient de puternic pentru o desfasurare masiva de DJ.
Doua scene si 22 de DJ-ii, din zona BIG GUN, au celebrat 9 ani de Nights.ro, de cultura undeground in Romania, intr-un party in Daimon Club.

Cu un line-up complet, care a garantat diversitatea in materie de sound electronic, evenimentul din 19 iunie, Nights.ro 9 Years Anniversary, a adus "in the mix" nume ca: Optick, Nima Gorji, Pagal, Praslea, Ali Nasser, Sllash & Doppe, Jay Bliss, Rammon & Adam Bogdan, Aeromaschine, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Kool, Raoul Russu, Vania, Mahony, Gully, Byby & Eddy, Oliviu.

Muzica electronica se traieste la maxim atunci cand se intampla. DJ Optick face parte din categoria "usual suspects" la marile evenimente dance, asa ca a preluat controlul deck-urilor de la 00.30 pana la 01.30 si a fost dans in extaz.

Set-ul lui Optick a generat o incredibila euforie si ceva in plus - un sound de calitate cu care a acaparat ringul de dans, de la un capat la celalalt.




Nu uita sa notezi in calendarul de party data de 24 iulie, cand Optick va fi unul dintre headliner-ii Liberty Parade 2010!

UUUPPSS ... another excuse for a party!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz