marți, 8 iunie 2010

BEST OF DJ CHARTS - mai 2010


In fiecare luna, platforma Beatport primeste sute de clasamente realizate de DJ, de la unii dintre cei mai respectati DJ-ii ai lumii, pe care le compileaza intr-un DJ Charts. Acesta este diferit de traditionalul Top 100, care se bazeaza, exclusiv, pe vanzarile in digital.

Pentru a ajuta fanii muzicii electronice in incercarea de a descoperi hit-urile verii, cea mai respectata platforma digitala din lume, Beatport, a compilat lista celor 50 de productii care au sanse mari sa devina summer bombs. Este vorba de o lista de 50 de track-uri care au intrat in DJ set-urile de club.

Luna mai a fost dominata de ducele underground Wax, un alias pentru geniul techno René Pawlowitz. "WAX 30003 B" este o fuziune geniala intre dub techno si deep house.

La acest succes masiv se adauga alte trip-uri grozave aduse de productori consacrati: Joris Voorn, KiNK, Quince, Deetron si Trickski. Toti au reusit sa vina cu o combinatie letala in materie de sound electronic: house clasic & techno. Joris Voorn marcheaza chiar o dubla prezenta in Top 50, acelasi lucru fiind valabil si pentru Kaiserdisco, Tim Green si Radio Slave.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz