joi, 10 iunie 2010

Cristi Stanciu a lansat noul single Stir It Up


Vibe, Temperament, Energie - toate aceste stari revin in sistemul stereo intr-o noua forma. Titlul unui single trebuie sa spuna totul. "Stir It Up" indeplineste prima cerinta.

Cristi Stanciu revine in zona productiei dance, cu o noua colaborare alaturi de Alexia T, intitulata "Stir It Up". Este genul de piesa in care sunetul fuzioneaza cu fiecare celula din organismul uman, declansand o stare de placere pura.

Produsul final este extrem de inspirat si vine acum, cand sound-ul dance are nevoie de energie. E o abordare noua a muzicii dance, este ceea ce se canta acum.
"Stir It Up" este titlul cu care Cristi vrea sa provoace sound-ul dance, este o piesa care exploateaza fiecare secunda si masura. E un dance exploziv de la inceput pana la final. Avem de-a face cu o piesa extrem de accesibila, un house de calitate.

Alexia T este surpriza.

Stir It Up a fost produsa alaturi de Keo si OB12, Cristi Stanciu fiind foarte pretentios in alegerea sound-ului fiecarei productii care-i poarta numele.
Cu noul single Cristi Stanciu isi propune sa scoata ascultatorul din zona urbana, prafuita, zgomotoasa, chiar si pentru cateva minute!!

Este o productie cu destinatie precisa, un big track pentru ceea ce va insemna muzica acestui sezon 2010.
A fost lansata chiar acum cateva minute pe Radio 21- in cadrul emisiunii- Muzica Ta
Iata aici un preview:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz