miercuri, 2 iunie 2010

David Guetta vrea sa lucreze cu Bono de la U2 - WOWWWW


Hitmaker-ul de origine franceza David Guetta, omul care a adus muzica dance europeana in chart-urile de main din Statele Unite a declarat ca ar vrea sa produca un single cu care sa atinga perfectiunea. Dupa colaborari cu Black Eyed Peas, Kelis, Kelly Rowland, Akon si Estelle, acum are in plan o combinatie, poate iesita din tipare, cu irlandezii de la U2.

Guetta a declarat pentru The Times: "Bono? Asta ar fi cu adevarat grozav. Acum am pregatit un track nou, care ar fi perfect pentru U2. Am si un titlu pentru productia asta, "Whole Place Glowing". Eram cu Akon in studio si a ascultat si el piesa: "Nici nu vreau sa aud, o pastrezi pentru mine". Astea au fost cuvintele lui".

DJ-ul si producatorul in varsta de 42 de ani, a fost creditat de comunitatea muzicii dance din Statele Unite, unde s-a bucurat de respect si de un succes masiv. Desi orientare muzicala a lui Guetta este clara, tipul insista ca va fi intotdeauna un fan al miscarii underground.

A oferit si explicatii: "Inspiratia vine din club. Cand ajungi la un festival cum e Coachella ai privilegiul de a fi parte la ceva magic, e o energie grozava. Susccesul poate fi si periculos, e dual. Toata lumea iti spune - "Esti fantastic!", dar tu stii ca ai inceput sa lenevesti. Asta e riscul succesului. La festivaluri incerc sa "cant" hit-urile David Guetta, dar ma gandesc ca daca nu incerc si ceva dark, chestii nebune in club, nu o sa stiu ce e pe val, nu o sa-mi mai simt publicul si asta e grav. Eu incerc sa fac echilibru - main & underground".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites

 
Design by IoNuttz